Algemeen

Vanuit De Hamert kunt u vele kanten op, zowel op de fiets als te voet.  Het is mogelijk om uw eigen fietsroute uit te zetten.

Voor de natuurlief hebber is er natuurschoon in overvloed. De uitgezette wandelingen in Landgoed De Hamert beginnen, bij Jachthut op den Hamert, tegenover de Hostellerie. De natuurgebieden het Reindersmeer (Bosbrasserie in de sluis), de Bosserheide en het Landgoed Arcen  vindt u op een steenworp afstand. Allemaal onderdeel van het Nationaal Park de Maasduinen.

Met het veerpontje bent u over de Maas binnen een kwartier in Streekboerderijmuseum ‘De Locht’ te Horst/Melderslo, dat tevens onderdak biedt aan het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum.

Binnen een straal van 25 km vindt u verder: het Liberty Park (Overloon); de Botanische Tuin en het Missiemuseum (Steyl); het Museum Van Bommel-Van Dam en het Limburgs Museum (Venlo); Hertog Jan bierbrouwerij Arcen en Jeneverstokerij ‘De IJsvogel’ (Arcen).

Net over de grens ligt het bedevaartsoord Kevelaer en ongeveer een half uur rijden en u bent midden in het centrum van Düsseldorf waar de beroemde winkelstraat de Köningsallee ligt.

Komt u of gaat u op vakantie? Wij hebben twee vliegvelden binnen handbereik: Düsseldorf International (70 km) en Düsseldorf Weeze (12 km).

Hostellerie De Hamert
Hamert 2, 5856 CL Wellerlooi
Nederland
T +31 77 4731260
info@hamert.nl
www.hamert.nl