Menukaart

Lunchmenu

Drie-gangen-menu samengesteld uit dagverse producten
uitsluitend te bestellen tussen 12.00 en 14.30 uur

37,50 per couvert voor 2 gangen
45,00 per couvert voor 3 gangen

 

Menu “Proef je streek”

Gebakken Livar balkenbrij op witlofsalade met Livar spekjes, gekaramelliseerde appel en saus van Port en rinse stroop

Licht gebonden zuurkoolsoep met Livar spekjes en schuim van rookworst

Forel van de “Keijsersberg” uit de oven op “hemel-en-aarde” met saus van groene kruiden

Gebakken wentelteefjes met kaneelstokken ijs en vanille saus

45,00 per couvert voor 3 gangen / 70,00 incl. 2 wijnen
55,00 per couvert voor 4 gangen / 80,00 incl. 3 wijnen

Ons wijnarrangement is niet beperkt tot één glas per wijn

 

 Alliance menu

Marbré van eend, eendenlever en rilette van eend met rode bieten sorbet en crumble van noten en sinaasappel

Wild bouillon met eekhoorntjes brood, veenbessen en crostini met eenden rilette

Gestoomde heilbot met ossenworst en saus van cepes en witte wijn

Gebraden reebout met rode kool, aardappeltaartje met pompoen en wild saus

Munsterkaasje, gemarineerde zuurkool met sinaasappel en Portsaus

Paté van Valrhona chocolade met vulling van vanille en abrikoos, pompoenpit ijs en jelly van clementine

65,00 per couvert voor 4 gangen / 90,00 incl. 3 wijnen
75,00 per couvert voor 5 gangen / 105,00 incl. 4 wijnen
85,00 per couvert voor 6 gangen / 120,00 incl. 5 wijnen

Ons wijnarrangement is niet beperkt tot één glas per wijn

 

Wanneer u informatie wilt over het gebruik van allergenen in onze gerechten
kunt u terecht bij onze medewerkers

 

Voorgerechten

Terrine van gerookte paling van “Passie voor vis” met aardappelsalade en mierikswortel crème  21,50

Drie bereidingen van kreeft: soepje, tartaar en kreeft in kataifi deeg   22,50

Gebakken Livar balkenbrij op witlofsalade met Livar spekjes, gekaramelliseerde appel en saus van Port en rinse stroop   19,50

Marbré van eend, eendenlever en rilette van eend met rode bieten sorbet en crumble van noten en sinaasappel   22, 50


Soepen

Wild bouillon met eekhoorntjes brood, veenbessen en crostini met eenden rilette   11,00

Licht gebonden zuurkoolsoep met Livar spekjes en schuim van rookworst   11,00

Tussengerechten

Forel van de “Keijsersberg” uit de oven op “hemel-en-aarde” met saus van groene kruiden   19,50

Gebakken eendenlever op een crouton van suikerbrood met gekaramelliseerde appel en saus van Pedro Ximenez en glace   21,50


Hoofd gerechten

Half kreeftje uit de oven, gemarineerde zuurkool met sinaasappel en kreeften kruiden saus  31,00

Roodpootpatrijs op Elzasser wijze met gegaard Livar buikspek en Livar kookworst   29,50

Gebakken wilde eend met paddenstoelen, winters garnituur en eenden jus   31,00

Gebraden reebout met rode kool, aardappeltaartje met pompoen en wild saus   32,50