Menukaart

Lunchmenu

Drie-gangen-menu samengesteld uit dagverse producten
uitsluitend te bestellen tussen 12.00 en 14.30 uur

37,50 per couvert voor 2 gangen
45,00 per couvert voor 3 gangen

 

Menu “Proef je streek”

Terrine van gerookte paling van “Passie voor Vis” uit Sevenum met gemarineerde asperges en komkommertinten

Licht gebonden aspergesoep met gepocheerd hoeve eitje

Asperges “zoals ’t hoort” met Livar ham en asperge-botersaus

“Limburgse Bluf” met blauwe bessen van Blueberrie Hill

45,00 per couvert voor 3 gangen / 70,00 incl. 2 wijnen
55,00 per couvert voor 4 gangen / 80,00 incl. 3 wijnen

Ons wijnarrangement is niet beperkt tot één glas per wijn

 

 Alliance menu

Zes bereidingen van asperge

Morieljes bouillon met aspergepunten en kruiden uit eigen tuin

Lasagne van kreeft en snoekbaars met witte en groene asperges en saffraan saus

Twee bereidingen van kalf met slierasperges en ganzenlever Madeira saus

Kaasplateau

Limoncello parfait met mango ijs en citroen crème

65,00 per couvert voor 4 gangen / 90,00 incl. 3 wijnen
75,00 per couvert voor 5 gangen / 105,00 incl. 4 wijnen
85,00 per couvert voor 6 gangen / 120,00 incl. 5 wijnen

Ons wijnarrangement is niet beperkt tot één glas per wijn

 

Wanneer u informatie wilt over het gebruik van allergenen in onze gerechten
kunt u terecht bij onze medewerkers


Voorgerechten

Proeverij van asperges met 6 verschillende bereidingen: Mousse, gegrild, gekonfijt, geroosterd, bavarois en gekookt   23,00

Terrine van gerookte paling van “Passie voor Vis” uit Sevenummet gemarineerde asperges en komkommertinten   19,50

Half kreeftje met asperges, botersla en truffelmayonaise   22,50

Lente salade met aspergelinten, gerookte Iberico ham, gegrilde kwartel en Parmezaanse kaas   19,50

Terrine van ganzenlever, asperge en mango compote met koriander   23,50


Soepen

Drie kleine aspergesoepjes: Helder, lichtgebonden en van groene asperges met zuring   11,50

Krachtige morieljes bouillon met kwarteleitje en aspergepunten   12,50


Tussengerechten

Lasagne van kreeft en snoekbaars met witte en groene asperges en saffraansaus   19,50

Gebakken asperges met bundelzwammetjes, waaier van rauwe ganzenlever en truffelsaus   21,50


Hoofdgerechten

Griet, doorregen met paling, gestoomde asperges, zuringsaus en een gepocheerd hoeve eitje   29,50

Huwelijk tussen de Koning van de zee en de Koningin der groente met saus a la nage   31,50

Asperges ‘zoals ’t hoort’ met twee soorten Livar ham; gekookt en licht gerookt, aspergebotersaus   29,50

Drieluik van kalf: zwezerik, tong en haas, met asperges en ganzenlever Madeira saus   31,50

Gebakken eendenborst met gebakken asperges, kousenband en bamboescheuten, saus van ingekookt Port   31,50