Menukaart

Lunchmenu

Drie-gangen-menu samengesteld uit dagverse producten
uitsluitend te bestellen tussen 12.00 en 14.30 uur

37,50 per couvert voor 2 gangen
45,00 per couvert voor 3 gangen

 

Menu “Proef je streek”

Gebakken Veulense geitenkaas op een salade van gemarineerde venkel

Ossenstaarbouillon van Hereford rund

 Gebraden piepkuiken met zacht gegaarde kalfswang en truffeljus

Chocolade ring gevuld met parfait van Hayberries en sorbetijs van limoen en yoghurt

45,00 per couvert voor 3 gangen / 70,00 incl. 2 wijnen
55,00 per couvert voor 4 gangen / 80,00 incl. 3 wijnen

Ons wijnarrangement is niet beperkt tot één glas per wijn

 

 Alliance menu

Salade met half kreeftje Bellevue

Ossenstaarbouillon van Hereford rund

Heilbot, omwikkeld met Lardo di Collonato, crème van zoete aardappel en morieljes jus

Het lekkerste van het Hereford rund uit Kessel met rode wijn saus

Kaasassortimentje

Limoentaart met nectarine ijs en koffie mousse

65,00 per couvert voor 4 gangen / 90,00 incl. 3 wijnen
75,00 per couvert voor 5 gangen / 105,00 incl. 4 wijnen
85,00 per couvert voor 6 gangen / 120,00 incl. 5 wijnen

Ons wijnarrangement is niet beperkt tot één glas per wijn

 

Wanneer u informatie wilt over het gebruik van allergenen in onze gerechten
kunt u terecht bij onze medewerkers

 

Voorgerechten

Gemarineerde zalm met komkommer structuren en gemarineerde venkel   17,50

Zomerse salade met gegrilde coquilles, gerookte Livar ham en Parmezaanse kaas   19,50

Salade met half kreeftje Bellevue   22,50

Terrine van ganzenlever met Madeiragelei en kersencompote   23,50

Soepen

Ossenstaarbouillon van Hereford rund   10,00

Lichtgebonden zuringsoep en crostini met tartaar van coquille   10,00

Tussengerechten

Heilbot, omwikkeld met Lardo di Collonato, creme van zoete aardappel en morieljes jus   17,50

Coquillage van schaal- en schelpdieren met aioli   19,50

Hoofd gerechten

Gebakken zeetong, op schaal geserveerd, met gemengde salade, gekookte aardappeltjes en braadjus   39,50

Gegrilde zeebaars met antiboise van tomaat, olijf en uitjes, quinoa en saus van curry   29,50

Gebraden piepkuiken met zacht gegaarde kalfswang en truffeljus   27,50

Het lekkerste van het Hereford rund uit Kessel met rode wijn saus   29,50