Algemeen

Vanuit De Hamert kunt u heel gemakkelijk op pad, zowel te voet als per fiets.  Diverse wandel- en fietsroutes starten voor ons hotel. Bovendien is het mogelijk om eenvoudig uw eigen fietsroute uit te zetten.

 

Wandelen

Voor de natuurlief hebber is er natuurschoon in overvloed. De uitgezette wandelingen in Landgoed De Hamert beginnen, bij Jachthut op den Hamert, tegenover de Hostellerie. De natuurgebieden het Reindersmeer (Bosbrasserie in de sluis), de Bosserheide en het Landgoed Arcen  vindt u op een steenworp afstand. Allemaal onderdeel van het Nationaal Park de Maasduinen.

 

Fietsen

Via het veerpontje over de Maas bent u binnen een kwartier in Streekboerderijmuseum ‘De Locht’ in Horst/Melderslo. Dit fraaie museum biedt ook onderdak aan het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum. Binnen een straal van 25 km vindt u verder: het Liberty Park (Overloon); de Botanische Tuin en het Missiemuseum (Steyl); het Museum Van Bommel-Van Dam en het Limburgs Museum (Venlo); Hertog Jan bierbrouwerij Arcen en Jeneverstokerij ‘De IJsvogel’ (Arcen).

 

Over de grens

Net over de grens ligt bedevaartsoord Kevelaer en na een half uur rijden staat u midden in het centrum van Düsseldorf waar de beroemde winkelstraat de Köningsallee ligt.

 

Vliegvelden

Komt u of gaat u op vakantie? Wij hebben twee vliegvelden binnen handbereik: Düsseldorf International (70 km) en Düsseldorf Weeze (12 km). U bent van harte welkom!

Hostellerie De Hamert
Hamert 2, 5856 CL Wellerlooi
Nederland
T +31 77 4731260
info@hamert.nl
www.hamert.nl