Restaurant

Verrukkelijke culinaire creaties… daar is het om begonnen. Onze keukenbrigade zorgt voor een steeds wisselende maar bovenal verrassende menukaart. Seizoenspecialiteiten, die worden bereid met ingrediënten uit de streek.

 

Producten uit de streek

Wat denkt u van overheerlijke asperges, die bij Hostellerie de Hamert van half april tot eind juni gevierd worden. Bijvoorbeeld op de traditionele wijze met ham, ei, krieltjes en een lekker sausje. En wat denkt u van paddenstoelen en heerlijke wildgerechten in de herfst en de winter? Of de gevarieerde visgerechten die de ware gourmet doet watertanden? Voeg bij al dit lekkers onze befaamde wijnkelder en u zit en geniet goed bij De Hamert.

Wandelen

Vanuit ons restaurant/hotel kunt u vele kanten op. Voor de natuurlief hebber is er natuurschoon in overvloed. De uitgezette wandelingen in Landgoed De Hamert beginnen, bij Jachthut op den Hamert, tegenover de Hostellerie. De natuurgebieden het Reindersmeer (Bosbrasserie in de sluis), de Bergerheide en het Schuitwater vindt u op een steenworp afstand. Allemaal onderdeel van het Nationaal Park de Maasduinen

 

Bezienswaardigheden

Met het veerpontje bent u over de Maas binnen een kwartier in Streekboerderijmuseum ‘De Locht’ te Horst/Melderslo, dat tevens onderdak biedt aan het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum.

Binnen een straal van 25 km vindt u verder: het Liberty Park (Overloon); de Botanische Tuin en het Missiemuseum (Steyl); het Museum Van Bommel-Van Dam en het Limburgs Museum (Venlo);

Hertog Jan bierbrouwerij Arcen en Jeneverstokerij ‘De IJsvogel’ (Arcen).

Net over de grens ligt het bedevaartsoord Kevelaer en ongeveer een half uur rijden en u bent midden in het centrum van Düsseldorf waar de beroemde winkelstraat de Köningsallee ligt.

Komt u of gaat u op vakantie? Wij hebben twee vliegvelden binnen handbereik: Düsseldorf International (70 km) en Düsseldorf Weeze (12 km).