Hotel

Luxe 4-sterren hotel aan de prachtige Maas, gelegen in Nationaal Park de Maasduinen. Hier vindt u gegarandeerd rust en ruimte. Bovendien kunt u heerlijk dineren in ons restaurant. Genieten van producten uit de streek, met alle aandacht voor u bereid.

 

Ruime kamers

Onze ruime hotelkamers zijn van het type grand luxe (4-sterren). Ruim bemeten, waardoor een langer verblijf extra aangenaam wordt. De inrichting straalt rust en niveau uit. En onder ‘tout comfort’ verstaan wij, naast een televisie en persoonlijk te bedienen airconditioning, ook een groot balkon aan Maaszijde of met zicht op de Maasduinen. Bij Hostellerie de Hamert komt u helemaal tot rust en… tot elkaar.

Uiteraard zijn alle kamers uitgerust met gratis draadloos internet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij denken heel graag met u mee.

Luxe kamer boszijde 39 m²

  • éénpersoonsgebruik vanaf € 75,00 inclusief heerlijk ontbijt met uitzicht op de Maas
  • tweepersoonsgebruik vanaf € 100,00 inclusief heerlijk ontbijt met uitzicht op de Maas

Junior suite Maaszijde 45 m²

  • éénpersoonsgebruik vanaf € 85,00 inclusief heerlijk ontbijt met uitzicht op de Maas
  • tweepersoonsgebruik vanaf € 120,00 inclusief heerlijk ontbijt met uitzicht op de Maas

Neem gerust contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook direct online een kamer boeken.

 

Luxe badkamer

De badkamers zijn voorzien van een luxe ‘bubbelbad’, separate douche én haardroger. Het toilet is van de badkamer gescheiden. U treft op uw hotelkamer twee comfortabele badjassen aan. Voor de hotelgasten is een gratis parkeerplaats in de parkeergarage beschikbaar. Als dat geen ‘grand luxe’ is…

 

Arrangementen

Klik hier voor onze mooie arrangementen.