Trouwen / Feesten

Zeg ‘ja’ tegen trouwen aan de Maas. Hostellerie de Hamert biedt een fantastische, romantische sfeer en locatie voor de mooiste dag van je leven. Elkaar het ‘ja-woord’ geven is een bijzondere gebeurtenis. Uw bruiloft belooft een onvergelijkelijk dag te worden. Daarbij hoort een speciale trouwlocatie om jullie liefde in een romantische sfeer te bezegelen.

 

Welke ruimte past bij uw feest?

Intiem of uitbundig? Binnen of buiten, (bijna) alles is mogelijk. Maak uw keuze uit onze prachtige ruimtes. Onze nostalgische Hostellerie kan omgebouwd worden tot een grote zaal of juist tot een intieme kleine ruimte. Afhankelijk van uw wensen. Ons mooie terras met unieke ligging aan de Maas leent zich perfect voor een sfeervolle ceremonie. U zegt het maar… wij regelen het!

 

Veel mogelijkheden

Met z’n vieren of met 150 personen of meer? Wij kunnen aan (bijna) iedere wens voldoen. En zo is ook onze offerte, persoonlijk en glashelder. Neem gerust contact met ons op, bel (077) 47 31 260 of stuur een mail, we denken heel graag met u mee om uw trouwdag onvergetelijk te maken.