Zakelijk

Voor uw vergaderingen, staf-meetings en zakelijke presentaties beschikt Hostellerie De Hamert over diverse ruimtes met capaciteit tot veertig personen. Aangevuld met een perfecte service, uitstekende keuken en een internationaal georiënteerde wijnkaart, staan wij garant voor het slagen van uw bijeenkomst. Diverse tafelopstellingen en arrangementsvormen zijn mogelijk. Voor zowel overdag als ‘s avonds bieden wij u een ruime keuze uit diverse vergaderarrangementen aan. Aangezien iedere gast zijn eigen wensen heeft, bieden wij hiervoor geen standaard pakketten. Voor elke aanvraag maken wij een op maat gemaakte offerte. U kunt ervan op aan dat alles tot in detail georganiseerd wordt.

 

vergaderarrangementen

Hostellerie de Hamert biedt diverse vergaderarrangementen vanaf € 13,50 per persoon. Ontbijten, vergaderen, lunchen of wandelen langs de Maas of door de Nationaal Park de Maasduinen. Bijna alles is mogelijk. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Door onze rustieke ligging en onze gratis en ruime parkeergelegenheid is Hostellerie De Hamert uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst!